Mijn favorieten

Het Noorden Makelaars ... Hèt kompas in woelige tijden

Het Noorden Makelaars heeft véél manieren om je huis onder de aandacht te brengen. Via ons netwerk, Funda, ons kantoor, advertenties, onze website etc. Loop eens binnen bij ons kantoor op de Spekmarkt 1 in Harlingen. We heten je graag welkom voor een kennismakingsgesprek!

 


Wel zo vertrouwd

Wij zijn aangesloten bij de NVM. Een naam die staat voor betrouwbaarheid en professionaliteit. Bovendien zijn wij ingeschreven in het register Vastgoedcert. Aan de makelaars die hier staan ingeschreven worden strenge eisen gesteld ten aanzien van (bij)scholing en vakkennis. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed gaan dan kun je als cliënt altijd rekenen op de door Het Noorden Makelaars afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering. En dat is een veilig idee.
Met ons team bieden we snelle service. Persoonlijk en op maat. Voor jou betekent dat: het hebben van één aanspreekpunt. Een makelaar die goed luistert naar je wensen en waar je geen nummer bent. Ook als je liever zelf bepaalde dingen regelt, kan dat. We realiseren ons dat het kopen en verkopen van een huis zorgen met zich mee kan brengen. Je opdracht is bij ons in vertrouwde handen. Een veilig idee, want het gaat over je eigen/jouw toekomst!
Ons team staat voor je klaar!

Het Noorden Makelaars

Kantoor Vestiging Het Noorden Makelaars

Adresgegevens

Spekmarkt 1
8861 CG HARLINGEN
KvK nummer: 52910784
BTW nummer: NL1018.73.608.B01