Mijn favorieten

Bedrijfshuisvesting

Aan de Kanaalweg, aan de rand van Harlingen bij het Van Harinxmakanaal, bieden wij 2 bedrijfsunits aan: nr 29-2 en nr. 31-22.

 

Nr. 29-2:

Dit betreft een zeer nette, multifunctionele, BEDRIJFSRUIMTE, van ca. 160 m2, gelegen aan het Van Harinxmakanaal aan de rand van Harlingen.

De unit bestaat uit twee lagen. Daar er een aparte toegang is naar de hal met de trapopgang zijn de verdiepingen ook apart te verhuren. Beide verdiepingen zijn voorzien van vloerverwarming.

Op de begane grond is een ruimte van ca. 80 m2 met een toilet en een uitstortgootsteen. De begane grond heeft een eigen entree aan de waterkant.

De verdieping heeft een plavuizenvloer, een systeemplafond met inbouwverlichting en een keukenblok met inbouw vaatwasser en koelkast.

De unit is volledig geisoleerd en heeft eigen meters voor gas, water en electra. De maandelijkse kosten voor gemeentelijke belastingen, waterschap en terreinonderhoud bedragen ca. € 100,-. Klik https://www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/harlingen/object-40454328-kanaalweg-29-2/ voor meer info.

Vraagprijs € 175.000,- kk

 

Nr. 31-22: VERKOCHT!!

Goed onderhouden, nette LOODS, gelegen tussen het Van Harinxmakanaal en de Kanaalweg. Deze unit heeft een vloeroppervlakte van ca. 72 m2 en heeft een een verdiepingsvloer over de gehele oppervlakte, waardoor de totale vloeroppervlakte ongeveer 140 m2 bedraagt.

De hoogte is ca. 8 meter en de overheaddeur meet ca. 6 x 6 meter. Bovendien is de unit voorzien van eigen meters voor gas, water en electra, een HR-cv ketel met 4 grote radiatoren, verlichting, een lichtstraat, 2 brandblussers en een uitstortgootsteen.

Er is een Vereniging Van Eigenaren actief in het complex waartoe dit object behoort. De maandelijkse kosten bedragen ca. € 25,-. De VVE zorgt o.a. voor de opstalverzekering, levering water en een reservering voor groot onderhoud aan het dak. De maandelijkse lasten voor de gemeentelijke belastingen en het waterschap bedragen ca. € 35,-. Het bouwjaar is 2007. Op het terrein bevindt zich een trailerhelling, 100 tons bootlift, zelfrijdende bootkar tot 100 ton, afspuitplaats en hogedrukspuit. Klik https://www.funda.nl/koop/harlingen/object-49344061-kanaalweg-31-22/ voor meer info.

Vraagprijs € 82.500,- kk