Mijn favorieten

(Ver)kopen

Huis verkopen

MAG HET IETSJE MEER ZIJN? 

Het verkopen van je huis is een erg belangrijke gebeurtenis. Hoe pakt je dit aan? De meeste verkopers kiezen ervoor om een verkopend makelaar in te schakelen. Niet alleen omdat het gaat om grote bedragen en belangen. Vaak bent je als eigenaar (of erfgenaam) ook emotioneel betrokken bij de verkoop van een huis. En dat kost u niet alleen veel spanning en energie, maar uiteindelijk vaak ook geld. Voor jou is het verkopen van je huis een grote stap. Voor ons is het een vak. Een kleine greep uit de zaken waarmee wij u kunnen ontzorgen:
 

  • Wij kennen de dagelijkse stand van de markt en de reële waarde van je huis
  • Wij adviseren je deskundig in de verkoopstrategie
  • Wij sturen bezichtigingen op een professionele manier aan
  • Wij regelen alle administratieve en juridische zaken
  • Wij onderhandelen ervaren. Met goede argumenten, een heldere blik, en vooral, een koel hoofd
 

Wij behartigen uitsluitend jouw belangen en hebben hetzelfde doel als jou voor ogen: maximaal resultaat voor jou, zonder dat dit je onnodig veel geld en zorgen kost. 


MOGEN WIJ VOOR JE AAN DE SLAG? Klik dan hier


Huis kopen

Het kopen van een huis is een grote stap met vergaande financiële consequenties. Je wilt daarbij geen risico's nemen. Het Noorden beschikt over de nodige ervaring en deskundigheid om je bij de koop te begeleiden. Vanaf de zoektocht naar je droomhuis tot de begeleiding van de overdracht bij de notaris. Maar je kunt ons bijvoorbeeld ook alleen inschakelen voor het opstellen van een aankoopcontract, of voor het onderhandelen als je zelf al een woning gevonden hebt.

Het Noorden kent de woningmarkt in Harlingen en omgeving van binnen en van buiten. Wij hebben inzicht in de marktwaarde en de ontwikkelingen hierin. En weten wanneer een prijs reëel is of niet. Wij kennen de ins en outs van het spel van optie en aanbod. Bovendien doen wij ons uiterste best om een huis te zoeken dat perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen. Daarom kun je de zoektocht en de uiteindelijke koop met een gerust hart aan ons overlaten.

Wil je een woning kopen? Klik dan hier


Bedrijfsonroerend goed

Ook voor de verkoop of verhuur van je bedrijfspand kun je bij dé Makelaars van Het Noorden terecht. Wij zijn gespecialiseerd in winkelpanden, bedrijfshallen, kleinschalige bedrijfsobjecten en al het andere MKB-bedrijfs onroerend goed. Middels ons uitgebreide plaatselijke netwerk zijn wij in staat om snel een goede koper of huurder voor uw pand te vinden.

Wil je meer informatie over bedrijfsonroerend goed? Klik dan hier


Nieuwbouw

De Makelaars van Het Noorden zijn gespecialiseerd in nieuwbouw. Onze opdrachtgevers hechten grote waarde aan ons verkoopadvies, Dit is mede gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring in de verkoop van nieuwbouw, alsmede natuurlijk onze passie voor deze discipline.

Wil je meer informatie over nieuwbouw? Klik dan hier