Mijn favorieten

(Ver)kopen

Huis verkopen

Je wilt je huis verkopen? Dat kan bij de Makelaars van Het Noorden al vanaf € 795,-!!! Je kan kiezen uit verschillende mogelijkheden: zelf je huis verkopen, met wat meer hulp van de Makelaars van Het Noorden of je kunt kiezen voor de complete, professionele verkoopbegeleiding; want je huis verkopen is meer dan een 'Te Koop' bord in je tuin zetten. Het vereist kennis over de woningmarkt én ervaring in het verkopen van woningen. De Makelaars van Het Noorden beschikken over de juiste kennis en ervaring om je bij de verkoop te begeleiden. Vanaf de waardebepaling van het huis tot de overdracht bij de notaris.

De Makelaars van Het Noorden hebben een passie voor huizen én mensen. Daarom zijn we ook zo succesvol in het begeleiden bij de aankoop en/of verkoop van je huis. Daarnaast beschikken de Makelaars van Het Noorden over ruime ervaring in de woningmarkt. Wij hebben inzicht in de huidige marktwaarde van een woning, maar bovenal ook in de ontwikkelingen hiervan. En dat is minstens zo belangrijk! Daardoor kunnen wij huizen op de juiste waarde schatten. Niet te veel, maar ook niet te weinig. Wij kennen de ins en outs van het spel van optie en aanbod. Omdat wij de nodige ervaring en deskundigheid in huis hebben, kunnen wij je niet alleen veel werk uit handen nemen, maar het bespaart je bovendien veel tijd en zorgen.

Wil je je woning verkopen? Klik dan hier


Huis kopen

Het kopen van een huis is een grote stap met vergaande financiële consequenties. Je wilt daarbij geen risico's nemen. Het Noorden beschikt over de nodige ervaring en deskundigheid om je bij de koop te begeleiden. Vanaf de zoektocht naar je droomhuis tot de begeleiding van de overdracht bij de notaris. Maar je kunt ons bijvoorbeeld ook alleen inschakelen voor het opstellen van een aankoopcontract, of voor het onderhandelen als je zelf al een woning gevonden hebt.

Het Noorden kent de woningmarkt in Harlingen en omgeving van binnen en van buiten. Wij hebben inzicht in de marktwaarde en de ontwikkelingen hierin. En weten wanneer een prijs reëel is of niet. Wij kennen de ins en outs van het spel van optie en aanbod. Bovendien doen wij ons uiterste best om een huis te zoeken dat perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen. Daarom kun je de zoektocht en de uiteindelijke koop met een gerust hart aan ons overlaten.

Wil je een woning kopen? Klik dan hier


Bedrijfsonroerend goed

Ook voor de verkoop of verhuur van je bedrijfspand kun je bij dé Makelaars van Het Noorden terecht. Wij zijn gespecialiseerd in winkelpanden, bedrijfshallen, kleinschalige bedrijfsobjecten en al het andere MKB-bedrijfs onroerend goed. Middels ons uitgebreide plaatselijke netwerk zijn wij in staat om snel een goede koper of huurder voor uw pand te vinden.

Wil je meer informatie over bedrijfsonroerend goed? Klik dan hier


Nieuwbouw

De Makelaars van Het Noorden zijn gespecialiseerd in nieuwbouw. Onze opdrachtgevers hechten grote waarde aan ons verkoopadvies, Dit is mede gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring in de verkoop van nieuwbouw, alsmede natuurlijk onze passie voor deze discipline.

Wil je meer informatie over nieuwbouw? Klik dan hier