Mijn favorieten

Taxaties

BETROUWBAAR, OBJECTIEF EN DESKUNDIG
Wil je betrouwbare, marktconforme informatie over de waarde van je huis? Wij zijn gespecialiseerd in taxaties en kennen de regio op ons duimpje. Wij zijn op de hoogte van de actuele marktomstandigheden en houden rekening met niet alleen de staat van onderhoud en de bijzonderheden van je huis, maar ook met bijvoorbeeld de milieuaspecten, bestemmingsplannen en de meest actuele vraag- en aanbodverhoudingen in de markt. Onze taxateur is beëdigd en gecertificeerd en staat garant voor een realistisch waardeoordeel, gebaseerd op objectiviteit en deskundigheid. Als je een indicatieve waarde van je huis nodig hebt, kiest dan voor een (gratis) waardebepaling. Wil je de waarde weten voor het aanvragen van bijvoorbeeld een hypotheek, dan kiest u voor een taxatierapport.
 

WAARDEBEPALING
Je krijgt van ons de verwachte opbrengst bij verkoop van je huis in de huidige markt mondeling medegedeeld. Deze service is gratis.


TAXATIERAPPORT
Je krijgt van ons een schriftelijk rapport, die je kunt gebruiken voor het aanvragen van de financiering bij de aankoop van een huis, een verbouwing of het oversluiten van je hypotheek.
 

De taxatie voor de financiering van uw woning moet uitgevoerd worden door een taxateur die onafhankelijk is. Als wij dus betrokken zijn geweest bij de aan- of verkoop van je woning, mogen wij niet voor je taxeren. Maar natuurlijk kunnen wij wel een goede taxateur uit ons netwerk aanbevelen!
 

Ook werken wij samen met verschillende validatie-instituten, zoals NWWI en TaxateursUnie. Dit is vrijwel altijd nodig als het taxatierapport dient voor de aanvraag van een hypotheek.Kortom; een taxatie door Het Noorden makelaars betekent kwaliteit.

Heb je een taxatierapport nodig? Klik dan hier